About در آنفولانزا چی بخوریم
About در آنفولانزا چی بخوریم
Blog Article
ضد احتقانها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف میکنند و فشار وارده بر سینوسها و گوشها را کاهش میدهند.
واکسن آنفلوآنزا حاوی ویروسهای مرده این بیماری است. این ویروسها آنقدر قوی نیستند که باعث بیماری شوند. اما مانند سایر واکسنها، واکسن آنفلوآنزا هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشد.
آیا آنفولانزا میتواند کشنده باشد؟ متأسفانه آنفولانزا ممکن است باعث عفونت ریه و نارسایی تنفسی شود و در صورت عدم درمان بهموقع منجربه مرگ میشود.
راههای زیادی برای درمان خانگی بیماری آنفولانزا وجود دارد اما بهتر است در صورت مشاهدهی هر یک از علائم مربوط به این بیماری به پزشک مراجعه شود.
بابانژاد با تقدیر از زحمات پرسنل خط پیشگیری و بهداشت درگیر امر واکسیناسیون و نیز تلاش کادر درمان، از تمامی کسانی که در مورد دریافت واکسن ابهام داشتند درخواست کرد در اسرع وقت و پیش از فرا رسیدن فصل سرما نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
از آنجا که آب چغندر دارای نیترات بسیار زیادی میباشد، می تواند به بدن شما در مقابله با عفونتهای تنفسی کمک نماید. اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید از مصرف چغندرخودداری کنید زیرا حاوی اگزالات است و این ماده در تشکیل سنگ کلیه نقش بسیار مهمی را ایفا مینمایید.
آنفلوآنزا در چه فصولی شایعتر است؟ در هر زمانی از سال میتوانید به این بیماری مبتلا شوید، اما در پاییز و زمستان احتمال بروز این مشکل بیشتر است.
کارمندان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها و آسایشگاهها
آنفولانزا همچنین میتواند باعث عوارض سیستم قلبی عروقی (میوکاردیت)، سیستم عصبی (آنسفالیت) یا ماهیچهها (میوزیت، رابدومیولیز) و نارسایی اندامهای متعدد (به عنوان مثال، نارسایی تنفسی و کلیوی) شود.
وی در خصوص تزریق واکسن آنفلوانزا و نحوه تامین آن گفت: واکسن آنفلوانزا امسال نیز به مانند سال های قبل به دو صورت دولتی (رایگان و از طریق شبکه بهداشت) و خصوصی ( خرید از داروخانهها) به گروه های پرخطر عرضه خواهد شد.
بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
البته علائم دیگری مانند اسهال و استفراغ، بی اشتهایی، گلو آنفولانزا چگونه منتقل میشود درد و …نیز در کودکان دیده میشود اما علائم ذکر شده در بالا، شایع تر است.
در صورت امکان از تماس نزدیک با افراد آلوده خودداری کنید.
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳